Bucharest Challenge 2007

Niciodată nu l-am înghiţit pe marele comentator de F1 Miki yadda-yadda-yadda Alexandrescu, mai puţin pentru că vorbeşte fără să ştie nici el prea bine despre ce cât mai ales pentru că îi place să se audă vorbind şi nu poate să tacă. Probabil că el când respiră automat şi vorbeşte şi să-i ceri să tacă ar însemna să moară asfixiat… Plus că-mi aduce aminte de Jonny Bravo… But enough about me… let’s talk about… me Aşa că m-am bucurat nespus că Bucharest Challenge va fi transmis pe antene… no Miki in sight… deci:
Hai să ne uităm la tv… Antena 1 şi Antena 2. Acolo, un nene se joacă de-a comentatorul fără să aibă cea mai vagă idee despre ce vorbeşte. Între timp, unul din managerii uneia din echipe dă un interviu la tv, timp în care comentatorul nostru explică. Să îl ascultăm:

… nu am putut sa aud ce zicea nenea X…

Pai cum naiba să auzi dacă tu îi dădeai înainte ca disperatu’ cu reclamă la postu’ tău. Da, ştiu că mă uit la Antena 1. Da, mi-ai mai spus de 3 ori că şi pe Antena 2… dar de ce nu te uiţi pe monitor şi să taci când vorbeşte altu’ care zice ceva ce tu nu eşti în stare să zici???

În alt moment al cursei am observat comisarii de traseu mişunând pe pistă, cât se poate de relaxaţi, în timp ce la numai câţiva metri de ei bolizii merg cu 200 km/h. Ei chiar nu-şi imaginează că dacă o maşină d-aia scapă de sub control şi se propteşte-n zid (câteva au făcut-o), la fel de bine se poate propti şi în el? A, ştiu! Vestele alea reflectorivante le conferă invulnerabilitate… this isn’t a game people! Nu există save-uri, restart, respawn şi aşa mai departe… Dacă scapă cu toţi întregi, e o mare minune.

Reclame