Am ajuns de ceva vreme la concluzia ca 6 ani de facultate plus un an juma’ de rezidentiat dau greutate cuvintelor mele atunci cand este vorba de orice altceva mai putin de medicină.

    Ştiam încă din facultate că nu se uită nici dracu’ la ce zic eu că-s „mic şi prost”, dar aveam o oarecare (vagă) speranţă că se va schimba ceva-ceva odată cu primirea diplomei. Well ain’t that cute? But it’s wrong!

    De asemenea nu îmi făceam iluzii că voi putea convinge o mamaie de 80 de ani de la ţară că aşa şi pe dincolo când ea ştie că cenuşă şi colb de pe pragul uşii. Whatever. Am ajuns la concluzia că nici pe o tanti de vreo 30-35 de ani aparent ceva mai deschisă la minte n-o pot convinge.

    Şi argumentul „cel mai suprem” pe care l-am putut eu produce („eu aşa am învăţat”) nu a fost contestat la modul la care mă aşteptam eu („las’ că ştim noi ce învăţaţi voi la facultate, numa-n petreceri şi orgasme o ţineţi” – faza asta am auzit-o în troleibuzul 69 între o tanti de vârsta a 2 1/2a şi un student nu se ştie de la ce facultate. Numa-n petreceri – e un pic exagerat, că se mai închid şi cluburile din când în când să facă curat 😛 Cât despre orgasme, ce-i rău în asta? Aaa, se referea la orgii? 😀 Bănuiesc că era la fel de la curent şi cu profundele semnificaţii ale numărului liniei pe care circula ea zi de zi 🙂 ) Văd c-am luat-o pe arătură, aşa că mă întorc: „eu aşa am învăţat” a fost contestat la modul că ei, da, de parcă ăia de v-au Învăţat (unii dintre ei profesori universitari de talie mondială) ar avea cea mai vagă idee despre ce e aia medicină. Doar în ţara asta toată lumea se pricepe la medicină, nu? (Evident, cu excepţia medicilor, care îs buni doar când trebuie să dai vina pe cineva că nu şi-a făcut efectul tratamentul prescris pe care nu l-ai luat)

    Gata. M-am răcorit. De mâine revin la posturi mai vesele

Reclame