Ieri, am găsit la cutia de scrisori un plic alb, nemarcat. M-am gândit că iar mi se oferă credite cu dobânzi avantajoase (pentru ăia de le oferă, evident), sau mi se oferă un nou tip de card bancar etc. Când colo, o felicitare. E drept că Paştele a trecut de ceva vreme, dar, decât deloc…

    Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost expeditorul, primarele de sector Marian Vanghelie care este. Acum, nu ma miră foarte tare că un primar de sector trimite felicitări potenţialilor re-alegători. Ce mă miră este că el nu este primar în sectorul meu (eu stau în sect 3 – iar de la primarele meu, nici o felicitare. Mai aştept 😀 ). Şi atunci? Păi, din toată povestea asta, eu deduc că cineva îşi face temele din timp. Că acuşica vin alegerile, şi, în loc de primar de sector, poate avansează la postul de primar general. Zic şi eu, nu ştiu.

    Eu, de felul meu, îs mai cârcotaş. Aşa că nu pot să nu întreb: „îmi transmite un Paşte fericit”??? Eu ştiam că se transmite o scrisoare, o urare, un virus… dar fericirea şi liniştea sufletească? Îs contagioase şi astea, mai nou?

    Una peste alta, apreciez gestul. Chiar dacă n-o să-l votez

Reclame