Ce a mai făcut subsemnatul lately? Diverse.

    Lupta cu noul calculator continuă*. El câştigă la puncte, eu la încăpăţânare. Vestea bună e că luni sau marţi îl bag în service. Poate alţi oameni care se luptă zilnic cu chestii d-astea şi-or da seama ce are.

    Între timp, pe vechiul calculator am instalat şi Win Xp. Ca să mă conving că nu e vina CD-ului de instalare. Iar asta, pentru bietul calculator, a fost o grea lovitură. Adică sub XP abia-abia se târâie. Şi totuşi, în sadismul meu (sau masochism, că totuşi mie-mi ies fire albe în timp ce el abia se mişcă), am adăugat peste asta un Transformation Pack de OSX. Look-ul este mult mai cool, şi, aparent, calculatorul se mişcă ceva mai bine (iar când filmele se văd cu pauze de 3 secunde la fiecare 2 secunde rulate şi calculatorul nu poate scrie un CD din cauză că-i mănâncă prea multe resurse unica fereastră de messenger deschisă… diferenţele se observă).


* by the way, dacă vă uitaţi la posturile din ultima vreme, o să vedeţi că imprimanta works in pieces (it’s alive! ALIVE!!!), calculatorul ăl nou n-o duce nici el prea bine… cred că în perioada asta există nişte nepotriviri între nativii din zodia mea şi nativii din componente electronice. Sper că o să treacă

Reclame